Dat klopt, helaas heb je gelijk. Niemand van ons verdient het om naar de hemel te gaan. We zijn namelijk allemaal God ongehoorzaam geweest. We hebben allemaal wel eens Zijn wetten overtreden door te liegen, te stelen, te vloeken of overspel (in gedachten) te plegen. Hij gaf ons namelijk de 10 geboden en als we ons daaraan houden verdienen we het om naar de hemel te gaan. Helaas kan niemand dat. We verdienen het om naar een plek te gaan die hel heet. Heel simpel, door de keuzes die we hebben gemaakt in ons leven. Als je verkeerd doet hoor je straf te krijgen, hoe klein of hoe groot die overtreding ook is, je verdient straf.

Maar God wil je niet straffen, Hij houdt namelijk ontzettend veel van je. Daarom kwam Jezus Christus de zoon van God naar de aarde om te sterven voor jouw en mijn zonden. Hij droeg de straf die jij en ik horen te dragen aan het kruis waaraan Hij stierf. Dat is goed nieuws! Alleen moet er wel wat gebeuren voordat Hij je kan vergeven.

  1. Je moet allereerst geloven. Geloof in Jezus Christus dat Hij is gestorven voor jouw zonde en nu weer leeft.
  2. Je moet vergeving vragen aan Jezus.
  3. Je moet Hem volgen en een discipel worden van Jezus.

En nu is de vraag aan jou, wil jij dat cadeau van zijn liefde en genade ontvangen? Wil jij hem volgen de rest van je leven?

.

Ja Er is Meer.com Nee Er is Meer.com