Ook dat mag. Je leeft tenslotte in een vrij land. Je hoeft niet te bidden tot Jezus als je dat niet wilt. Misschien is dit op jou van toepassing:

Ik denk er wel over na als ik wat ouder ben, ik heb nu nog een heel leven voor me!
Maar wie weet loop je straks over straat en wordt je doodgereden door een bus… wat dan?

 

Ik geloof niet in iets wat ik niet kan zien. Wie zegt dat God ├╝berhaupt bestaat?
Ik, de maker van deze website zegt dat. Plus nog miljoenen christenen over de hele wereld. Daarom heet het ook geloven. Als je gelooft ga je Hem zien. Probeer het maar!

 

Ik wil Jezus niet volgen omdat ik denk dat je zoveel dingen MOET doen. Ik wil nu feesten en lachen en genieten!
De bijbel geeft een hoop richtlijnen voor het leven, dat klopt. Maar welke vader wil zijn kind niet beschermen voor gevaren met verstrekkende consequenties die het kind nog niet kan inschatten? En wie zegt dat het leven als volgeling van Jezus niet vol plezier, vreugde en feesten zijn?

 

Wat mij is aangedaan in de kerk is belachelijk! Ik wil niks te maken hebben met die achterlijke christenen!
Dat is vreselijk om te horen. Wil je mij, de maker van deze website dan names alle christenen dan vergeven voor wat we jou hebben gedaan? God is namelijk zoveel meer dan christenen. Christenen zijn soms helaas net mensen.

 

Hoe kan ik geloven in de God van de bijbel? Als iemand een verhaal doorverteld blijft het nooit intact, die bijbel is waardeloos!
God zegt in Zijn bijbel dat Hij zal zorgen dat het nooit zal veranderen. Daarnaast zijn er zo ontzettend veel manuscripten gevonden van dit boek dat de historische waarde vele malen hoger is dan bijvoorbeeld de geschriften van Plato.

 

Wacht niet te lang. Bekijk dit filmpje en open je hart voor Jezus.