Gefeliciteerd! Je hebt zojuist de belangrijkste keuze gemaakt van je leven. Je bent vergeven! Je hebt nu een schone lei en je mag opnieuw beginnen! Je hebt je eerste stap gezet in het nieuwe leven samen met Jezus. Maar zoals je weet groeit een baby niet vanzelf. Het moet gevoed worden. Zo is het ook met het nieuwe leven dat je vanaf nu bent binnen gestapt. Je moet groeien in je geloof!

Daarom is het belangrijk dat je een groep gelovigen op zoekt die achter Jezus aan gaan met hun hele wezen en vol passie. Volg bijvoorbeeld een alpha cursus bij jou in de buurt. Deze gratis cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die (nog) weinig weten van het leven met Jezus.

Zoek vervolgens een levende kerk, eentje die er uitspringt, die de bijbel letterlijk neemt, doet wat in de bijbel staat en waarvan jij denkt ‘ja dit lijkt me wel wat’. Zoek familie of vrienden op waarvan je weet dat die ‘iets met Jezus hebben’.

Maar laat je niet voor de gek houden door iemand anders, mensen stellen altijd teleur. Lees daarom de bijbel zelf. En als het even kan samen met dit kleine boekje.

Mhttps://citybibles.com/nederlands-interactief-bijbel-lezen-luisteren-kijken-online-audio-video.htmlocht je verder nog vragen hebben, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

We zitten voor je klaar!